Лидер в произвоството и монтажа на конструкции и изделия от дърво

Ветроупорни завеси

  • Тайвански кристал дебелина на кристала 0,8мм. 45лв./кв.м
  • Тайвански кристал дебелина на кристала 0,6мм. 41лв./кв.м
  • Тайвански кристал дебелина на кристала 1мм. 50лв./кв.м
  • Китайски кристал дебелина на кристала 0,8мм. 38лв./кв.м
  • Поставяне на цип 18лв. за л.м.
  • Монтаж на дървена основа 30лв. за бр. до 5кв.м. (на всеки 5кв.м. цената се увеличава с 15лв. на монтажа).
  • Монтаж на метална основа 40лв. за бр. до 5кв.м. (на всеки 5кв.м. цената се увеличава с 20лв. на монтажа).
  • Поставане на дървена рамка от нас 28лв. за л.м.
  • Лесни за монтаж и демонтаж.
  • Възможност за навиване и развиване без демонтаж.
  • Огледи над 40км. от София 0,50лв. на километър в едната посока. За София 40лв.

Посетете нашият нов специализиран сайт за ветроупорни завеси

Ветроупорните завеси подлежат на промяна формата им, което ги прави подходящи за съоръжения с нужда от бързо отваряне и затваряне.

Ние предлагаме на клиентите си ветроупорни завеси в София със захващане чрез копчета и ципове. Дебелината на кристала, с който разполагаме е 0,6мм., 0,8мм., и 1мм., които са напълно достатъчни, за да ползвате тяхната защита на съоръжението ви без да ви е страх, че материалът ще се скъса лесно или увреди. Те са в състояние да осигурят ефикасна и трайна защита на отворените пространства не само от вятър, но също от прах, сняг и дъжд. Цената, която сме обявили в нашия ценоразпис е без никакви допълнителни оскъпявания. Измервате точната квадратура, която искате вашите ветробрани да покрият и я записвате в нашия калкулатор, получената цена е крайна. Монтажът на такива завеси върху беседки или различни навеси може да ви даде едно отворено помещение, което при нужда да бъде лесно затворено и предпазено.


Тайвански кристал дебелина на кристала 0,8мм. 45лв./кв.м
Тайвански кристал дебелина на кристала 0,6мм. 41лв./кв.м
Тайвански кристал дебелина на кристала 1мм. 50лв./кв.м
Китайски кристал дебелина на кристала 0,8мм. 38лв./кв.м
Поставане на дървена рамка от нас 28лв. за л.м.
Поставяне на цип 18лв. за л.м.
Монтаж на дървена основа 30лв. за бр. до 5кв.м. (на всеки 5кв.м. цената се увеличава с 15лв. на монтажа).
Монтаж на метална основа 40лв. за бр. до 5кв.м. (на всеки 5кв.м. цената се увеличава с 20лв. на монтажа).


Ние предлагаме на клиентите си да изберат и статични ветроупорни завеси от кристал с дебелина 0,6мм., 0,8мм., или 1мм., които са напълно достатъчни за защитата от климатичните условия на всяко отворено помещение. По традиция моделите от тази група се изработват по точен размер, взет от нас или клиента, като човекът, взимащ размера трябва да е много на ясно как да ги вземе, за да избегне пропуски, които могат да обезсмислят ветроупорните завеси.


При взимане размер трябва да се има предвид при отворени пространства, ползващи една и съща греда е хубаво едната завеса да застъпва другата, за да се получи максимално уплътнение, при поставянето на тези завеси се захващат една под друга. Не са забравени поставяне и съответно сваляне на вашите ветробрани, известни просто като процесите монтаж и демонтаж да бъдат максимално опростени. При монтажа на тези завеси е важно да се случи веднага след получаването им, за да легнат добре на мястото си, преди да се е получило свиване или разширяване на материал от температурни разлики. При изработката и поръчката на завесите от този тип е възможно да се направят и врати с ципове. Така клиентите се сдобиват с желаните продукти за дома, с които се създават дълготрайни комфорт и уют.

Направи запитване С натискането на бутона "Направи запитване" ще ви препратим към контактната форма и ще очакваме вашето запитване! Направи запитване